Over ons

Torsius Autoservice is sinds 2007 gevestigd op de Gezellenstraat in Nijkerk en opgericht door Gerhard Torsius. Gerhard was werkzaam bij Autobedrijf Schueler in Nijkerk, waar hij op 16 jarige leeftijd als vakantiekracht begon en in 16 jaar tijd doorgroeide van monteur tot chef werkplaats.

In 2006 kwam de mogelijkheid om voor zichzelf te beginnen, in het pand waar het bedrijf vandaag de dag nog steeds is gevestigd. Die kans greep Gerhard met beide handen aan en zo startte hij op 32 jarige leeftijd voor zichzelf.  Met de opgebouwde ervaring, kennis, knowhow en zijn voorliefde voor Audi en Volkswagen zag Gerhard een droom in vervulling gaan.

“Ik ben alleen begonnen maar dat was van korte duur, er was al snel uitbreiding nodig. Tegenwoordig werken we met 2 vaste monteurs en 1 parttime medewerker. Daarnaast doet mijn vrouw Talitha grotendeels de administratie”, aldus Gerhard. 

BOVAG

Wij zijn ook erkend BOVAG-bedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.