Werkplaats

Torsius Autoservice is een universeel autobedrijf met een professioneel ingerichte werkplaats. Hiermee kunnen we iedereen van dienst zijn, ongeacht het merk van uw personen- of bedrijfsauto. Bij ons kunt u terecht voor alle voorkomende werkzaamheden aan uw auto. Wat ook goed is om te weten is dat het wettelijk is vastgelegd dat de fabrieksgarantie gewoon van kracht blijft, wanneer de auto vakkundig wordt onderhouden, met gebruik van de juiste onderdelen. 

Door onze vakkundige monteurs wordt altijd op een zorgvuldige manier gewerkt en gebruik gemaakt van professionele moderne apparatuur. Uiteraard werken wij standaard vanuit de hoogste kwaliteitseisen.

Reparaties worden pas na overleg en met uw goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Betrouwbaarheid en transparantie zijn binnen ons autobedrijf erg belangrijk. 

Specialisme

Wij zijn gespecialiseerd in Volkswagen, Audi, Seat en Skoda, de zogenoemde VAG-groep. De VAG groep is één van ’s werelds grootste autofabrikanten en produceert onder andere merken als Volkswagen, Audi, Seat en Skoda. Voor alle auto’s die bij ons in onderhoud zijn bieden wij de mogelijkheid tot pechhulp.

Natuurlijk bent u met ieder ander merk ook van harte welkom! Ongeacht het automerk kunt u bij ons terecht voor al het vakkundig onderhoud. 

Blijf mobiel

Uw auto in de garage, maar u wilt toch mobiel blijven? Geen probleem. Wanneer u uw auto onderbrengt bij Torsius Autoservice kunt u rekenen op de beste service. Zo kunt u gebruik maken van een gratis leenauto of leenfiets. Natuurlijk houden wij u weer op de hoogte wanneer uw auto klaar is, maar in de tussentijd blijft u mobiel!